Lead c

If you want fresh vegetables, grown with organic methods, and like the idea of being as close to the farming of them as possible, the C.S.A. model may be for you
Amanda Merrow and Adrienne Nelson are readying the greenhouses to start vegetable seedling at Amber Waves, which employs a community-supported agriculture model. Amber Waves
A lettuce harvester surveyed the fields at Quail Hill in Amagansett. Durell Godfrey

Ross Watts took a break from his unheated studio with his daughter Penelope, age 7, in the living room of his house in Noyac. Morgan McGivern
“Journey to the East” consists of 11 plaster cubes in each of which a Herman Hesse novel is encased.
"Trip Tick Trick Pick"

Six weeks of activities to keep even the most astute aficionado of cultural events busy and sated
A scene from "John," a National Theatre Live presentation coming up at Guild Hall. Laurent Philippe
Linda Capello will teach a figure drawing class at the Parrish Art Museum beginning in January.Linda Capello
Jack Larsen will speak at the Parrish Art Museum on Friday, Jan. 16 at 6 p.m.Durell Godfrey
"Time Stands Still," a play about journalists affected by the Iraq War will open Thursday at the Hampton Theatre Company in Quogue.Tom Kochie
Nancy Atlas will once again take over Bay Street Theatre on Friday nights this winter with her Fireside Sessions, which welcome guest musicians to play with her and others.

Transformation Informed by a Minimalist Sensibility
The house was extended to the rear, and the attic was removed to allow the second-floor master bedroom to soar behind double-height windows. Durell Godfrey
Views of Congress Hall from Main Street before and after reconstruction give no indication of the scope of the changes.Don Ashby and Durell Godfrey Photos
A sleek kitchen with a glass island replaced a narrow, old-fashioned one, which had been added to the original house.Durell Godfrey
The L-shaped pool has a “beach entry,” a stone patio that slopes gradually into the water. Durell Godfrey
The master bedroom reflects the Ashbys’ modernist sensibility.Durell Godfrey
Original posts and beams are revealed in a series of cutouts in a walDurell Godfrey
The black ceiling of the sitting room reflects the floor-to-ceiling windows, making the interior seem twice as tall. Durell Godfrey
An original post and beam bisect an otherwise updated living room. The original fireplace was retained. Durell Godfrey
The house was lifted to allow an 11-foot-deep foundation and living space in a new lower level.Don Ashby
The old staircase and the back of the original brick fireplace were retained in an otherwise renovated center hallway. At right: A photograph taken during the reconstruction dramatizes the conjunction of old and new framing. Don Ashby